Neem nu contact met ons op:
  06-54264963

Engineering

Derrick Eefting ontwikkeld en produceert op vele vakgebieden voor verbetering van de kwaliteit van arbeidsprocessen, leven en milieu. Waar een klein detail een groot verschil kan maken blijkt in de Engineering van een project. Kleine aanpassingen met grote voordelen in het proces. Derrick Eefting is de alleskunner waar het gaat om ontwikkelen van machines of het aanpassen van bestaande trajecten. Met een brede kennis op vele vakgebieden zijn de mogelijkheden zo groot dat de klanten steeds weer verbaasd staan.


REPARATIE & ONDERHOUD
De grootste uitdaging is om nieuwe projecten te bedenken en uitvoeren. Om de machines daarna optimaal te laten functioneren heeft goed onderhoud een absolute prioriteit. Derrick Eefting garandeert door goed onderhoud te geven dat zijn opdrachtgevers tevreden klanten worden en blijven.

Periodiek onderhoud op afspraak is een meerwaarde voor het proces waarin de machine en uw personeel opereert. Uw machine in onderhoud bij Derrick Eefting? Dan is een zorgeloos productieproces uw deel. 
Reparaties voert Derrick Eefting in vele gevallen zelf uit. Met deskundigheid en kennis van het traject weet hij als geen ander om vanuit een ontstaan “probleem” een werkbare oplossing te bedenken.

Op deze manier is de klant snel geholpen en kan de productie weer door. Effectief handelen op de locatie waar mogelijk, dat werkt!