Neem nu contact met ons op:
  06-54264963

Wij ontwikkelen een REIN milieu! Doet u met ons mee?

Is er binnen uw gemeente een ondiepe vijver, waterplein of waterspeelplaats? En herkent u de problematiek van het schoonhouden van deze zeer gewilde openbare ruimten?

Derrick Eefting Techniek & Ontwikkeling heeft dé oplossing voor dit grote probleem.

Met een nieuw ontwikkelde machine, de Waterdoorvoer alleszuiger - kortweg de REIN, verwijderd u in een mum van tijd alle vervuiling op de bodem zoals: Plastic  – kauwgum – ijsstokjes – peuken -  zand – steentjes – dopjes  – bladeren – papier etc.  

De REIN staat  langs de kant en met een lange aanzuigslang, voorzien van een zuigmond of zuigbuis, ontdoet u de bodem van alle vuil. Dit wordt naar een cycloonfilter gezogen waar het grove materiaal in een zeefkorf achter blijft en het zand in een zandfilter. Beide filters kunnen eenvoudig worden geleegd. Het water gaat direct terug naar de locatie. De oersterke Honda benzinemotor is in een handomdraai te starten en geeft veel werkplezier.

Wij geven u graag meer informatie in een persoonlijk onderhoud. De REIN is werkend te zien op een locatie in Emmen(DR). Wij werken hiervoor alleen op afspraak.

Bel ons vandaag nog en informeer naar deze milieu oplossing voor een prettige leefomgeving in uw gemeente.

Download hier de folder van de REIN