Header achtergrond

Over Derrick Eefting

Waarom een Derrick Eefting machine?

Derrick Eefting is opgegroeid tussen de techniek, waarbij hij niet alleen landbouwmachines verkocht, maar deze ook vaak aan specifiek gestelde eisen van klanten aanpaste. Hij heeft inmiddels dan ook al ruim 40 jaar ervaring in de techniek en ontwikkeling. Eerst volgde hij een landbouw gerichte opleiding en daarna vele techniekopleidingen op het gebied van mechanica, pneumatiek, hydrauliek en installatie- en elektrotechniek. Door jarenlang in de reparatiewereld te opereren en veel leveranciers te observeren ondervond hij dat het luisteren naar de klant en weten hoe een proces moet verlopen of veranderen, in de techniek echt een must is.

Ontbraammachine: Eefting KL – Swing 1008-35
Ontbraammachine: Eefting KL – Swing 1008-35 - Bedieningspaneel

Innovatieve oplossingen op ieder vakgebied

Inmiddels heeft Derrick Eefting een schat aan werkervaring opgedaan in de land- en tuinbouw, voor overheden, defensie en de gas- en olie-industrie, waardoor hij nu zijn klanten weet te verbazen met innovatieve oplossingen. Derrick Eefting is pas tevreden als er een prachtig eindresultaat staat waar de klant mee verder kan en staat dan ook bekend om zijn veelzijdigheid, vindingrijkheid en hoge servicegraad.

Staat u voor een uitdaging, neem dan vooral contact op met Derrick Eefting om van uw probleem een geweldig uitdaging te maken. Op die manier laat u een klein detail al het grote verschil maken.